VRIJWILLIGERS

Gesposs draait volledig op vrijwilligers. Dit betekent dat alle hulp welkom is. De vrijwilligers van Gesposs verrichten een belangrijke bijdrage aan de samenleving, waarbij vrijwilligerswerk met gehandicapten ook nog enorm dankbaar werk is. Op dit moment hebben wij rond de 32 vrijwilligers die zich iedere week weer inzetten voor de vereniging tijdens de verschillende sporten.   

Op dit moment zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers (18 jaar en ouder) voor het volwassen zwemmen. Denk bijvoorbeeld aan het helpen omkleden van onze leden, klaarzetten van materieel, opzetten van de tillift, individuele zwembegeleiding, maar natuurlijk ook het opruimen van gebruikte materialen.

Heb jij op de dinsdagavond (volwassen zwemmen) nog tijd en wil jij Gesposs komen helpen? Neem dan contact op met de betreffende coördinator om eens mee te zwemmen. Wij hanteren een proeftijd van één maand om te kijken of er een match is met de persoon en het werk. Mocht u als vrijwilliger willen starten bij Gesposs, dan moet u in staat zijn om een VOG voor te leggen. De VOG is gratis en wordt aangevraagd door de secretaris. 

Sluit Menu