VRIJWILLIGERS

Gesposs draait volledig op vrijwilligers. Dit betekent dat alle hulp welkom is. De vrijwilligers van Gesposs verrichten een belangrijke bijdrage aan de samenleving, waarbij vrijwilligerswerk met gehandicapten ook nog enorm dankbaar werk is. Op dit moment hebben wij rond de 32 vrijwilligers die zich iedere week weer inzetten voor de vereniging tijdens de verschillende sporten.

Vrijwilliger worden? 
Wij hanteren een proeftijd van één maand om te kijken of er match is met de persoon, het werk en de andere vrijwilligers. Mocht u als vrijwilliger willen starten bij Gesposs, dan moet u in staat zijn om een VOG voor te leggen. De VOG is gratis en wordt aangevraagd door de secretaris. 

Openstaande vacatures:

Bestuurslid PR-coördinator (startdatum per juli 2022) 
De PR en Bestuurslid is degene die met verschillende communicatie vormen zorgt om de relatie tussen Gesposs en het publiek te onderhouden.
Klik hier voor de link naar de vacature.

Coördinator(en) – dinsdag 19:30-20:30 uur / Algemeen bestuurslid volwassen zwemmen (startdatum nader te bepalen) 
Wij zijn op zoek naar nieuwe coördinatoren ter vervanging van de huidige coördinatoren. De coördinator(en) zullen tevens deelnemen in het bestuur om het volwassen zwemmen te vertegenwoordigen.
Klik hier voor de link naar de vacature.

Vrijwilligers volwassen zwemmen – dinsdag 19:30-20:30 uur (per direct) 
Op dit moment zijn wij op zoek naar vaste vrijwilligers (18 jaar en ouder) voor het volwassen zwemmen. Denk bijvoorbeeld aan het helpen omkleden van onze leden, klaarzetten van materiaal, opzetten van de tillift, individuele zwembegeleiding, maar natuurlijk ook het opruimen van gebruikte materialen. Heb jij op dinsdagavond nog tijd en wil jij bij Gesposs komen helpen? Neem dan contact op met de betreffende coördinator om eens mee te zwemmen. 

Vrijwilligers jeugd jongeren zwemmen – zaterdag 11.00-12.00 uur (per direct)

Bestuurslid Secretaris (startdatum nader te bepalen
De secretaris heeft naast de formele secretariële taken een belangrijke rol in de vereniging. 
Klik hier voor de link naar de vacature

Bestuurslid Voorzitter (per direct
Wij zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter die onze vereniging wil vertegenwoordigen en het voorzitterschap wil overnemen.
Klik hier voor de link naar de vacature

Sluit Menu