Update Corona virus (COVID-19)

Blijf gezond allemaal!

21 mei: Het bestuur en het Golfbad heeft groen licht gegeven om de zwemlessen en waterbasketbal trainingen weer op te starten. Vanaf 25 mei mogen wij het zwembad weer in gebruik gaan nemen. Aangezien we nog steeds de 1.5 meter afstand moeten houden (bij 13 jaar en ouder), heeft ieder tak van sport een eigen plan opgesteld.

  • Volwassen zwemmen: Er wordt alleen in breedte van het bad baantjes gezwommen. De zwemmer kan op eigen tempo baantjes zwemmen in zijn/haar eigen ”baan”.
  • Waterbasketbal: De groep is opgedeeld in twee kleinere groepen. Een groep zwemt op dinsdagavond en de andere groep op zaterdagochtend.
  • Jongeren zwemmen:

06 mei: In de persconferentie van 06 mei heeft het RIVM en het kabinet een update over de maatregelen met betrekking tot het coronavirus bekend gemaakt. Hierin is vermeld dat de binnenzwembaden vanaf 11 mei weer open mogen. Samen met het Golfbad zijn de coördinatoren van het waterbasketbal en het jeugd- en volwassen zwemmen bezig om plannen te maken, zodat er hopelijk weer snel gezwommen kan worden. De coördinatoren zullen hierover zelf naar de leden communiceren, zodra hier meer over bekend is.

21 april: In de persconferentie van 21 april heeft Rutte opnieuw aangekondigd om de maatregelen te gaan verlengen tot 20 mei. Dit betekent dat alle trainingen binnen Gesposs niet doorgaan tot minimaal 20 mei.

31 maart: In de persconferentie van dinsdag 31 maart heeft Rutte aangekondigd de maatregelen te verlengen tot 28 april. Dit betekent dat alle trainingen binnen Gesposs niet doorgaan tot minimaal 28 april.

23 maart: De KNZB heeft naar aanleiding van het Corona-virus besloten om alle wedstrijden van dit seizoen af te lassen. Dit betekent dat het seizoen voor onze waterbasketballers helaas vervroegd wordt beëindigd.

12 maart: Het Golfslagbad heeft besloten dat zij haar deuren gaat sluiten in verband met het Corona-virus voor een onbepaalde tijd. Wanneer de trainingen en zwemles weer hervat gaan worden, horen de leden en vrijwilligers van de coördinatoren.

10 maart: Vanwege het Corona-virus zijn alle zwemactiviteiten tot minimaal 6 april geannuleerd tot nader bericht van de coördinator. De leden en vrijwilligers hebben hier inmiddels bericht over gehad van hun coördinator.

Geef een reactie

Sluit Menu