ZITVOLLEYBAL COMPETITIE ZATERDAG 17 februari.

Zaterdag 17 februari was voor het zitvolleybalteam van Gesposs weer een competitiedag.

Deze keer was het eens een keertje dichterbij en wel in Arnhem bij Aetos. Kleine drie kwartier voor omkleden en inspelen. De eerste wedstrijd om 11.00 uur was tegen Spirit. Hier werd het een 3 setter maar helaas verloren wij met 2-1. Om 12.00 uur hadden we al meteen een zware wedstrijd tegen Zaandam. Hierbij gaven we stevige weerstand en onze Benny maakte met zijn sublieme service nog heel spannend en werd het zelfs 24-24. Maar ook hier verloren we de wedstrijd met 2-0.

Maar prima sfeertje, fijn weer gespeeld te hebben, debuut van Janne. Niet helemaal ontevreden weer terug op huis aan. Vooral fijn dat we met een compleet team af konden reizen. Weer lekker doortrainen, ervaring opdoen. Elk balletje is er een.. GESPOSS GO !!