50e! Internationaal GESPOSS Zitvolleybaltoernooi

Zaterdag 13 mei 2023 organiseert GESPOSS voor de 50e keer haar INTERNATIONALE ZITVOLLEYBAL TOERNOOI.

In sportcentrum De Rusheuvel, Rusheuvelstraat 5 5346 JH te Oss.

U bent van harte welkom om onze sporters uit Nederland en België aan te moedigen, vrijblijvend een kijkje te nemen bij deze tak van de volleybalsport. De sport is weliswaar paralympisch, maar zeker bij de amateurs is het een snel spelletje dat door jong en oud, valide en mindervalide gespeeld kan worden. Na de opening door wethouder Jacco Hooiveld om 09.45 uur, starten de wedstrijden om 10.00 uur, de laatste wedstrijd zal rond 17.00 uur gespeeld worden waarna de overhandiging volgt van onze befaamde GESPOSS WISSELBEKER.

Sportvereniging Gesposs is op zoek naar nieuwe leden en vrijwilligers bij het zitvolleybal. Als u na een blessure wilt blijven sporten, of door te sporten wil revalideren, dan is dit wellicht uw sport!  U bent ook van harte welkom bij het jongeren- en recreatief-zwemmen en het waterbasketbal. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.gesposs.com.   We zijn erg trots op ons jubileum jaar waar we groots naar uit kijken. We gaan groots uitpakken.