ZITVOLLEYBAL COMPETITIE ZATERDAG 14 OKTOBER

Zaterdag 14 oktober was voor het zitvolleybalteam van Gesposs weer een competitiedag.

Deze keer vertrokken we bijtijds richting Amerongen. Nog een beetje nagenietend van een supertof uitje naar de Efteling de avond ervoor. Deze keer met Nick, Willy, Jack, Benny en Margrit vanuit Oss/Berghem en Robbin vanuit Arnhem, kwamen we tegelijkertijd aan. Kleine 3 kwartier voor omkleden en inspelen. De eerste wedstrijd om 10.00 uur was tegen Vamos. Ons clubke bleek nog zeker een maatje te klein, maar met inzet van iedereen, vooral de service proberen te tackelen, hebben we toch nog wat puntjes gemaakt. Proberen rustiger te spelen, goed de bal de hoogte in..concentratiebehouden, items die doorgaans ook in onze trainingen voorbijkomen. De sets zijn gespeeld en het werd respectievelijk 25-9 en 25-10 voor Vamos.

Er zat niet zo veel tijd tussen voor we aan onze 2e wedstrijd begonnen om 11.00 uur. Deze was tegen onze vrienden uit België, die in onze competitie meespelen, Waregem.

Deze pot was echt leuk, meer aan elkaar gewaagd, puntenscores gingen over en weer, met prima servicebeurt en beter spel, wisten elkaar toch makkelijker te vinden, ook extra oppepper was de winst van de eerste set, uiteindelijk daarna nog 2 sets nipt verloren, wat jammer was. Maar prima sfeertje, fijn weer gespeeld te hebben, debuut van Nick..niet helemaal ontevreden weer terug op huis aan. Vooral fijn dat we met een compleet team af konden reizen. Even een weekje herfstvakantie, en daarna weer lekker doortrainen, ervaring opdoen ..elk balletje is er een.. GESPOSS GO !!